tirsdag 20. desember 2011

pakkehav!
Stuen er pyntet med pakker!
Pakkene er pakket i hvitt, grått eller rødt og litt cellofan. og alle har fått pakkepynt som vist HER.
Runde esker er kjøpt på panduro:)
Som ifjor har jeg pakker i sinkbaljen, men i år ble det visst litt større og kanskje fler pakker enn ifjor, så det ble visst et pakkehav rundt!


Men men, det er veldig dekorativt, også er det fint og tenke på at alle disse pakkene skal snart bli åpnet, om fire dager. Jeg er veldig glad i og gi bort pakker, og komme med små overraskelser til mine kjente og kjære. julen er en fin anledning til og gi, men ikke dermed sagt at man ikke kan være gavmild resten av året også :)

Idag får jeg byttepakkebesøk av min fine bestevenninne Kristine :)
Vi skal lage litt mat og ha skikkelig tirsdagskveld, med frustrerte fruer og sånn:)!Ellers så har det snødd pittelitt idag, og gjort bakken hvit! jeei:)
Fin tyvende til deg :)


6 kommentarer:

 1. Så mange fine gaver du gir bort ♥
  Og så smart og ha de liggende til pynt i stuen til de skal gis vekk;)
  Her ligger de fineste pakker stuet inne på kottet;)

  Kos deg med Kristine din;)

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Så mange fine pakker! Jeg har pakket inn en god del selv også, brukt opp 2 ruller med gråpapir allerede ;) og enda gjenstår det en hel del. puh! Men det er litt koselig også da :) *♥*

  SvarSlett
 3. Så flott du har pakket inn! Kjempegøy å få sånne fine gaver:-)
  Og nydelig stilleben blir det mens de venter på og gis bort.

  Ha en fin førjulsinnspurt!

  Klem

  SvarSlett
 4. Så flotte gaver. Veldig dekorative. Jeg har det på samme måte, de samler seg i stua (til min store fortvilelse). Akkurat det med oppbevaring av julegaver er det jeg misliker mest med jula. Det blir liksom aldri ryddig. Og så er julaften over og en ny haug blir liggende i stua, gangen, trappa, ja hvor som helst.

  Velkommen nyttår...

  Klem Mona C

  SvarSlett
 5. Så fine innpakninger:) Det blir nok særs nøgde mottakere!

  SvarSlett
 6. Så mange flotte pakker. Koselig å pynte opp stua med vakre gaver. Her kan vi ikke ha alle gavene fremme, men noen får ligge i en kurv i stua og noen passer nissefar på. I morgen skal jeg ha pakke-bytte-kveld med mine venninner og det blir koselig. Hyggelig å kunne kombinere koselig samvær med gavebytting. Jeg renger med at dere har kost dere glugg i hjel :-)

  God natt!

  Klem
  Netta

  SvarSlett

TAKK for at du legger igjen noen ord til meg:)

Related Posts with Thumbnails