fredag 16. desember 2011

der kom an!
Julestemningen altså!
Det var akkurat da jeg løp med en brun pakke i hånden, bort til bilen. Det begynte og snø, og jeg skulle rekke posten før klokka fire, sånn siden det er pakkesendefrist idag. Så kjente jeg julestemningen komme.... Da må man bare stoppe litt, og smile.

Idag er det årets vennejulebord. Jeg gleder meg til god mat og drikke, og mange fine venner i lystig lag. Siden jeg er i arrangement komiteen, pyntet vi bord og ordnet alt klart igår. Nå er det bare til og hoppe i finstasen og komme seg avgårde. 

Mobilbilder fra igår kveld får duge idag...
Vi pyntet bordene med mange små lysglass og granbar. Det luktet bare så jul! Til bordkort laget vi pepperkakehjerter med navn i melis:) 


Ønsker deg en fantastisk start på helgen!
er julefølelsen kommet til deg også?

3 kommentarer:

 1. Så flott at julestemningen endelig kom! Her har den kommet - og gått dessverre. Det har regnet i snart en uke og all snø er borte, kun is igjen :-O Vi får håpe neste uke kan gjøre det hvitt og vakkert her igjen :-)

  Nydelig bord dere har pyntet. Kjempesmart med bordkort av pepperkaker hi, hi. Ingenting lukter mer jul enn granbar og pepperkaker. Kos dere masse og GOD HELG til deg!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 2. Å, så koselig dere har pyntet! Dette blir nok et trivelig julebord.-)
  Kos deg masse!


  Klem

  SvarSlett
 3. Vil du være med å lage Norges beste sybok? Send inn bidraget ditt innen 15.februar og vær med i konkurransen om å bli presentert i oppfølgeren til "Made by me. Sybloggernes beste oppskrifter." Hvis du deler denne informasjonen på facebook eller blogger om konkurransen innen 23. desember, er du også med i trekningen om et gavekort fra Stoff og stil på 2000,- Les mer på facebook-siden vår, https://www.facebook.com/#!/pages/Motor-Forlag/122555527796913
  Hilsen Motor Forlag.

  SvarSlett

TAKK for at du legger igjen noen ord til meg:)

Related Posts with Thumbnails