søndag 18. desember 2011

et stille dryss

Det sner, det sner
Et stille dryss
Av englekyss.


Idag er jeg ferdig. Jeg har ryddet og vasket. pyntet til jul og bakt to slag julekaker. Og det tok faktisk ikke så lang tid heller, som jeg hadde tenkt. Så nå har jeg faktisk ikke noe jeg MÅ gjøre før jul. men kjenner jeg meg selv rett så lager jeg meg vel noen oppgaver.


Her i Bergen er det snø og så koselig. meldt regn til ikveld og til langt ut i romjulen.... Så det var vinterstemningen for i år...Fjerde søndag og i rute. 
det var jammen ikke værst!

5 kommentarer:

 1. Så nydelig winter wonder land vennen:):)

  Send litt snø til Fr.stad før den forsvinner da, jeg trenger litt julestemning:):)

  Høres deilig ut å være helt ferdig allerede... det var det jeg planla også, men klarte jo selvfølgelig ikke det. Men idag har vi vært ute å hogd tre og det må jo pyntes. Også har jeg innpakning igjen og julevasken:P Det verste til sist;)

  Nyt julefreden:)

  Klemmer

  SvarSlett
 2. Fikk julestemning av de første bildene dine! Tusen takk :-)

  SvarSlett
 3. Så stemningsfulle bilder!
  Jeg føler meg også ganske i rute, men finner nok noen nye gjøremål jeg og kjenner jeg meg rett :)
  God søndagskveld til deg!
  Klem

  SvarSlett
 4. Så effektiv og flink du har vært. Her er vi også straks klare for jul. Huset er pyntet, gavene er kjøpt inn og treet står ute og venter på å komme inn. Med din kreative hjerne tror jeg ikke du kommer til å kjede deg selv om du er ferdig med alt du MÅ gjøre før jul, det finnes jo mye man KAN gjøre også ;-)

  Så herlig julestemning dere har. Sug til deg følelsen og ta den med deg inn i julen. Her er det kaldt og snøfritt. Ser ikke ut som om det skal bli hvitt til jul heller. Da er det bare å hente julestemningen fra andre steder, som å se "Love actually" som går på TV i kveld ♥

  Ha en fin uke søte deg!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 5. Åh så koselige bilder! Herlig julestemning ;)

  Ønsker deg en fabelaktig uke, jeg håper du får tid til å kose og nyte. Jeg skal bare jobbe til og med onsdag og da er det friii! JUBI!

  Vi blogges, kjære!
  Klem

  SvarSlett

TAKK for at du legger igjen noen ord til meg:)

Related Posts with Thumbnails