onsdag 21. desember 2011

litt sånn trollsk
Inni kroken i dårlig fotolys, henger trollhassel grenen min. Den har fått masse fin julepynt. Litt fra ifjor og litt nytt i år. Engler, sinkhus, skøyter fra både lene bjerre og georg jensen, hjerter og kongler. Og fin fin julepynt fra by it!
Fin fint! skulle gjerne hengt den litt mer synlig, for den er igrunn litt bortgjemt, fine trollhasselen. Men det har jeg ikke plass til. Ikke har jeg plass til noe juletre heller. 
Så dette er min versjon, sammen med mini juletreet da, som bare fikk beholde lysene sine på, hvertfall for i år:)

Lite utsiktsbilde fra stuen på søndag. Det snødde og var sol samtidig.  ganske så pent!
snøen er fortsatt ikke borte da, og faktisk har det snødd både igår og idag... men er meldt seks grader på lillejulaften, og regn. Så da forsvinner det vel bort alt sammen til julaften!

Enogtyvende i dag... imorgen er det siste jobbedag og solsnu!

F A N T A S T I S K !

2 kommentarer:

 1. Jeg skal jobbe både i morgen og hele lille julaften :( men SÅ er det heldigvis noen dager fri :) skal jammen bli godt! Og er veldig glad for at det er min tur til å ha ungene denne jula :) Vår aller første jul hvor vi er vi tre hjemme hos oss selv. og min bror kommer, det skal bli kjempekjekt :) du må kose deg med tripptrappskruing og hyttebygging, og nyyyyyte ferien når den er i gang :) *♥*

  SvarSlett
 2. Så fin trollhasselen var:)
  Det ble trangt i stua var igår etter vi fikk inn juletreet..men det ble fint:) også syns man d blir tomt når man kaster ut treet igjen;)

  Nydelig innpakkede gaver under her:) De vil nok glede mange:)

  Ha en super bittelille:)

  Klem

  SvarSlett

TAKK for at du legger igjen noen ord til meg:)

Related Posts with Thumbnails