fredag 17. desember 2010

rødprikkete?

Idag har jeg lille søte Håkon på overnatting. Det var hans tur:) Han sover søtt. og nå skal Tante pakke inn alle de kjøpte julegavene... Nå har jeg bare noen få "hjemmelagete" gaver igjen. Symaskinen må få et langt besøk en dag,snart! Det er jo bare syv dager igjen...


Idag fikk jeg avspasert litt, og gjort unna mye julehandel- det var godt!Blomster til helgen må man jo ha.  Skjønne hvite roser med rosa touch får ha norgesglass som vase. De kan jo brukes til så mangt!


Nå hører jeg på juleplaylisten på spotify- og fint gavepapir ligger og venter på å pakke inn spennende gaver. Jeg synes nemlig innpakningen spiller STOR rolle.... veldig sjeldent får butikken pakke inn mine gaver, det kommer nemlig veldig an på hvilket gavepapir de har!
iår har jeg ikke funnet det perfekte... så rødprikkete får duge! Ellers er jeg veldig fan av gråpapir:)

Pakker du inn dine gaver selv? Og spiller innpakningen noen rolle?
7 kommentarer:

 1. Jeg pakker absolut inn selv. Det er litt av kosen det! Den skal ingen få ta fra meg!

  SvarSlett
 2. Pakker ALLTID inn selv. Innpakningen har veldig mye å si synes jeg :)

  SvarSlett
 3. Så koselig med overnatting hos tante, det er sikkert kjempestas :-)

  Jeg er helt enig med deg i at innpakkingen spiller en STOR rolle. De fleste gavene hos oss pakkes inn hjemme, i år blir det brunt pepperkakepapir med pepperkakemerkelapper eller hvitt papir med hvitt bånd og hjertemerkelapper. Jeg pleier å ta en tur innom Norway Designs og Panduro før jul og kjøpe inn papir og bånd til årets gaver.

  Ha en herlig helg!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 4. Gråpapir med hyssing er noe jeg ofte bruker. Ellers bruker jeg og celofan/selfoan (hvoran det nå skrives) Og så bruker jeg naturfargede "papp" etiketter som til/fra, og til vaskeinfo på plaggene jeg syr.

  ...men er og fan av prikker :)

  SvarSlett
 5. Ja pakker inn selv, er jo koselig!! Gråpapir, eller fint julepapapir.
  Så heldige de små er som slik en snill tante!! Kos dere!

  SvarSlett
 6. Så koselig med besøk. Kan tenke meg dere har kost dere :-)

  Nydelige roser og det er sant som du sier, Norgesglass kan brukes til alt... nesten.

  Jeg pakker stort sett inn alle gavene selv, det kommer an på hva det er. I år så har jeg pakket inn alle gavene selv, jeg synes det er viktig at gavens innpakning matcher mottakeren (gal som jeg er) hihi!

  Ønsker deg en superfin helg!

  SvarSlett
 7. Hei.

  Jeg pakker stort sett inn alt selv. I år har jeg brukt gråpapir og rødt julepapir. Koselig å holde seg til et par farger. Noen har fått hyssing og noen har fått rød eller hvit papirhyssing. Merkelappene har jeg laget selv. Kjøpte labels hos Panduro og har trykket ut "God jul" i forskjellige språk med dymomaskin. Syns det ble fint jeg.

  KLEM Mona C

  SvarSlett

TAKK for at du legger igjen noen ord til meg:)

Related Posts with Thumbnails