torsdag 16. desember 2010

julenatt!I mange år har jeg vært på julekonsert i Johanneskirken. Det er blitt en tradisjon det- og gir meg skikkelig julestemning. i år er Herborg Kråkevik og Frode Alnæs blant gjestene- Jeg gleder meg til å høre.


Men aller først skal jeg på "teater". Engleteater, som førskolelærere med kunstfag i 2 trinn har laget til på høyskolen... I 2006 var jeg med og laget englesti- og siden den gang har jeg vært frktelig glad i engler om julen... ( bildet er fra 2006, da jeg var med og spillte teater- sangengelen ellemell er i midten)
Nå er det bare åtte dager til jul, og jeg ligger på etterskudd, da jeg har vært syk og sliten den siste uken. 

Pleier du og gå på julekonsert?


4 kommentarer:

 1. Det må vere ein stor opplevelse å få gå på den julekonserten!! Her i bygda syng barnekoret og blandakoret jula inn. Vi var der forrige søndag! Lager god julestemning ja:)
  Klem:)

  SvarSlett
 2. Kose deg med englespillet, det var flott :-) En av mine beste venninner går på den linjen og jeg var så heldig å få overvære førpremieren/generalprøven i går :-) De var kjempe flinke!! Julekonserter er alltid bra, de gir så god stemning :) Gleder meg til å se kjolene, og deg ..klemmer

  SvarSlett
 3. Jeg og Junior skal på julekonsert på lørdag med Ole Edvard Antonsen - mannen min skal kore - så det er i grunn mest han vi går for å høre :)
  Men julekonsert synes jeg er en fin ting å få med seg i desember.
  Klem

  SvarSlett
 4. Så koselige tradisjoner!
  Vi har ingen planer om julekonsert nå, men skal på både Reisen til Julestjernen og Putti Plutti Pott i løpet av helgen, det gleder vi oss til!

  SvarSlett

TAKK for at du legger igjen noen ord til meg:)

Related Posts with Thumbnails