onsdag 5. juni 2013

J U M P I N G
Er ikke tillat! Ihvertfall ikke i min sofa :) men her kan man sitte, ligge, slumre, sove, kose og alt annet som er på sin plass. Sitte i sofaen med beina på bordet er veldig lov hos meg. Dette er jo ikke en sitte oppreist, rett opp og ned sofa. Dermed må alle som er på besøk føle seg som hjemme, og sitte sånn de vil, alt er nesten lov, bortsett fra å hoppe!:)

Bolia, seville sofa i fargen, multi-grey. Stakkars sofaen måtte stå i oppussings-støv, (innpakket så klart) midt i stua siden oktober! 

Hvordan sitter du i din sofa?

11 kommentarer:

 1. Lekker sak det der :)

  Liker meg best oppe i hjørnet av sofaen, med beina oppi sofaen :)

  Ikke lov med hopping her heller i utgangspunktet, men ikke alltid de to minste i huset følger regelen :)

  God Torsdag til deg!
  KLEM Audhild

  SvarSlett
 2. Nydelig sofa! Jeg ønsker meg sofa fra Bolia :-) Så flott med inspirasjon. Nydelig blogg har du også - må inn og surfe litt hos deg :)

  Klem fra Monica.

  SvarSlett
 3. Den sofa'n er RÅÅ!!
  Her er det heller ikke lov og hoppe i sofa'n, men det er det aldri noen som har brydd seg noe om, hehe:))

  Ha en fin fin kvled ♥

  SvarSlett
 4. Er så enig,hopping i sofa er ikkje så veldig:)nydelige sofaen din ihvertfall og så deiligt å få la den stå framme uten plast på seg:)

  Fine kveld til deg❤
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Sitter vi i sofaen?? hehe...
  Her er det alt, til og med hopping - prøv å stoppe en 2 åring..*ler*
  Ha en finfin kveld!!! :)

  SvarSlett
 6. Åååå , så nydelig sofa! Ønsker meg !! Må være deilig å få av plasten) her er stua full av støv, skifter vinduer og kledning om dagen , god kveld til deg)

  SvarSlett
 7. Så stilig sofa Hanne, den likte jeg godt. Bolia har utrolig mye fint. Her ble det sofa fra IKEA når vi pusset opp stuen, er veldig fornøyd med den også :-) Men, å hoppe i sofaen er ikke lov her heller, ellers er alt fritt frem!

  Det var så utrolig koselig å treffe deg på lørdag. Du var jo akkurat lite herlig (og like høy) som jeg tenkte meg - hi, hi. Håper dere kom dere vel hjem.

  Ha en topp dag!

  Klem
  Anett

  SvarSlett
 8. Så stilig sofa Hanne, den likte jeg godt. Bolia har utrolig mye fint. Her ble det sofa fra IKEA når vi pusset opp stuen, er veldig fornøyd med den også :-) Men, å hoppe i sofaen er ikke lov her heller, ellers er alt fritt frem!

  Det var så utrolig koselig å treffe deg på lørdag. Du var jo akkurat lite herlig (og like høy) som jeg tenkte meg - hi, hi. Håper dere kom dere vel hjem.

  Ha en topp dag!

  Klem
  Anett

  SvarSlett
 9. Hihi, her er det heller ikke lov å hoppe i sofaen, men man kan gjerne få legge seg helt ut og nyte en god bok eller se på tv. Sofaen din er lekker!

  Ha en fin kveld!

  Klem

  SvarSlett
 10. Elsker denne sofaen!! Gleder meg til å ligge i den, sitte med bena på bordet og bare nyte godt selskap i den hos deg.. :)

  SvarSlett
 11. Sitte? Fnis. Sitteligge heter vel det jeg gjør. :P

  SvarSlett

TAKK for at du legger igjen noen ord til meg:)

Related Posts with Thumbnails