onsdag 26. januar 2011

rett fra ovnen


Idag har jeg bakt brød. Og som med det meste annet jeg lager på kjøkkenet, så bare gjør jeg noe, setter sammen ingredienser av hva jeg har. Så dette er et ekte onsdagsbrød, med linfrø, byggmel, rugmel og hvetemel! og litt sirup! Da blir brødene så saftige!


Det er så godt med ost på nybakt brød!
Nå er det tid for hjem!


8 kommentarer:

 1. Det så kjempegodt ut, lurer på om ikke jeg skal løpe å sette en brøddeig :)
  takk for inspirasjonen.

  SvarSlett
 2. Hei Ellemell,

  Vi digger blogger din - og følger mye med, både store og små. Vår lille familie har startet en Auksjon på FB-siden til butikken vår der alle inntekter går uavkortet til Stine Sofies Stiftelse. Vi har fått masse god hjelp fra mange Epla kolleger og vil nå henvende oss til våre NIB kolleger på lik linje. Vi har fått laget en sidebar knapp (som er utrolig kul) som vi håper du vil benytte deg av for å bidra til mer omtale av auksjonen. En knapp og du har allerede reddet minst en barndom, les mer her: http://lille-design.blogspot.com/2011/01/en-knapp-sa-er-det-gjort.html

  Klem fra Familien S <3

  SvarSlett
 3. Ser deilig ut!!
  Hadde gjerne tatt en skive :)

  Nyt kvelden!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 4. Å, nam!!! Nam nam nam!!!
  Selvom jeg akkurat har kastet i meg en hel haug med middag så det der utrolig fristende ut!
  Jeg liker sleng-i-hop-det-du-har-oppskrifter :)

  Tusen takk for VELDIG fin og vettug kommentar inne hos meg i helgen. Dessverre tok et virus knekken på både kommentarer og tre innlegg, men jeg rakk å lese det du skrev.
  Jeg er så enig så enig i dine tanker rundt temaet altså... Det med venner som mister selvstendigheten når JEG blir til VI, som alltid må sjekke med kjæresten om han skal noe før de legger planer osv...; DET synes jeg er dårlig stil altså.
  Viktig å føle seg prioritert av vennene sine selvom det kan gå tid mellom hver gang man sees :)

  SvarSlett
 5. Mmmmmmm... ingenting er som nybakty brød! :)
  Kjenner jeg skulle vært flinkere til å bake.

  Klem

  SvarSlett
 6. Åh, jeg drømmer om å bli flink til å bake, men akkurat på kjøkkenet kommer jeg liksom aldri dit at jeg får "ånden over meg" eller lyst til å sette igang. Det der så bare innmari godt ut! Du er flink!

  SvarSlett
 7. Hei.

  Så flink du er. Både syr og baker. Du må være et flott koneemne... Jeg gjør ingen av delene, bortsett fra pizza og kaker.

  Disse så veldig gode ut. Kan du legge ut oppskriften eller er den hemmelig?? ☺

  Klem Mona C

  SvarSlett

TAKK for at du legger igjen noen ord til meg:)

Related Posts with Thumbnails