søndag 23. mai 2010

nabofight!


...Thuja! vakkert...?
Når man bor i rekkehus er det også inndelte hager og hagegrenser. Jeg er så heldig og har naboer på den ene siden som er utrolig "greie". Jeg har aldri snakket med dem, de er utrolig sur, hilser aldri, selv om jeg sier hei, går med nesa i sky og er sånn ca 80 år. det er et gammelt ektepar som har bodd der i 25 år. For noen år tilbake plantet de en THUJA, 10 cm fra muren som er laget på vår eiendom, det vil si at thujaen egentlig er plantet midt på grensen sånn ca... Thuja er en busk, som nå er blitt til et tre, som stjeler absolutt alt lys og stenger solen ute fra hagen. For tre år tilbake, spurte vi om de kunne hogge treet ned, da det var kommet over å vår eiendom. Det fnyste de bare av, og valgte og ikke gjøre noe emd det. Vi kuttet alle greiner og toppen av treet som var kommet over på vår side. I år har vi gitt de muntlig varsel tre ganger om at treet må fjernes. Tror du de gjør det?
 
Og har du "greie" naboer?

post signature

2 kommentarer:

 1. Å nei!!! Så utrolig frustrerende! Thuja er jo ikke akkurat det fineste man kan ha i hagen sin heller, etter min mening da. Håper de hører på dere! Det burde vel fins noen regler for slikt?

  Ha en strålende helg videre. KLEM!

  SvarSlett
 2. Hei hei
  Ligger en Award til deg inne hos meg!!

  Å så kjedelig, hmmmmmm du får skrive et brev. Nei vet ikke......uansett kjedelig for dere å ha et slikt "pynte" tre i hagen.

  Ha en flott kveld!
  klem

  SvarSlett

TAKK for at du legger igjen noen ord til meg:)

Related Posts with Thumbnails