torsdag 22. april 2010

smart oppbevaring?
Jeg er for tiden i litt ryddemodus/ ommøblerings-modus. Jeg har tidligere nevnt at jeg sorterer det meste etter farge, og det gjør jeg også med dvd'ene mine! Nå har jeg bestemt meg for at jeg ikke synes det er så pent og ha dem fremme, praktisk ja, men ikke særlig pent, med alle disse fargerike ryggene. Samtidig må jeg ha de på en praktisk plass, slik at jeg lett kan finne akkurat den filmen jeg ønsker og se...
Hvordan gjør du det med oppbevaring av dine filmer? Har du noen smarte tips til meg?
Jeg tar veldig gjerne imot tips om smarte løsninger!!

post signature

3 kommentarer:

 1. Vi har rett og sletten kastet alle coverne, og oppbevarer dvd og cd i mapper som man kan ta med seg overalt om man trenger det! Men det visste du kanskje?? Klem fra Storebrelet!

  SvarSlett
 2. Hmmmm vi har alle i kottet, ikke praktisk og totalt uoversiktig!!! Så det er ikke å annbefale, men jeg nektet å ha dvdene i stuen lengre, en av grunnene var at mini tuppa konstant dro dem utover.....masse rot!!
  Vel resultatet er at vi ikke ser film, for hvem gidder vel å gå opp på kottet for å lete.......

  SvarSlett
 3. Enten så kan du ha dem i sånne bokser som du allerede har i tv-benken din. Med ryggen opp. Da er det bare å løfte på lokket, så ser man hva man har. Eller så må du få deg et nytt møbel, enten med hele dører, eller med sotet glass ;)

  SvarSlett

TAKK for at du legger igjen noen ord til meg:)

Related Posts with Thumbnails