onsdag 2. desember 2009

Inspirasjon og hvitmaling...

Med litt inspirasjon fra årets englesti på høgskolen, fikk man gode ideer til hva man videre kunen gjøre på vår egen englesti i barnehagen... Vårt teaterstykke heter Englebarn, og handler om ja, barn som er engler, eller en engel som blir født! Hvordan blir en engel født egentlig? :)

Hjemme går det i prosjekt hvitmaling... ganske mye som skal få noen strøk med hvitmaling. Akkurat nå er det en tyve år gammel tripp trapp stol som står for tur. Den har blitt slipt ned så godt det lar seg gjøre ( med alle de krinkler og kroker som en tripp trapp stol har, skal det faktisk litt mye til...) og fått seg to strøk med bengalack. og malingsmannen i butikken som sa det holder plenty med ett strøk.. HAH! Der tok han rimelig feil...
Jaja.. bilder legges ut når den har fått sitt tredje strøk, og er ferdig:)

Et lite engledikt for dagen...

Det sner, det sner
alt mer og mer
et stille dryss
av englekyss...


2 kommentarer:

  1. Er nok fint lite julepynt på rommet mitt, slikt har jeg da ikke tid til ettersom jeg bor på skolen fra tidlig morgen til leggetid. Dessuten skal rommet pakkes ned i helgen likevel - skal flytte inn på International House etter jul. 500 studenter i en svært Harry Potter-aktig bygning. Blir moro :)

    SvarSlett
  2. oj! det virket kjekt:) Men men, du får sørge for at det blir koselig der i 2010 da:)

    SvarSlett

TAKK for at du legger igjen noen ord til meg:)

Related Posts with Thumbnails