torsdag 21. oktober 2010

oppussing og overraskelse:)I tidligere innlegg, spurte min søster om jeg kunne male en seng, det sa jeg altså ja til. Det jeg ikke visste, var hvordan sengen så ut da jeg sa ja...! Det var noe herk å male den sengen altså, med krinkler og kroker, under og over. Og en ikke veldig god maling som var kjøpt inn, gikk det ikke så veldig bra. Så etter et strøk, ringte jeg til mor, om hun kunne hjelpe til å male- for jeg hadde nemlig fått en ide! Mamma sa ja- og malte sengen ferdig- selv om hun også synes det var noe herk!:)Da min søster og de kjøpte hus tidlig i vår- et oppussingsprosjekt delux- pusset de opp så og si alt. Bortsett fra vaskerom, og et lite toalett. Toalettet var lysegult og oransje- med oransje dør,karmer og hyller med spikerhull overalt. De valgte å kalle det hyttedoen- og lot det være inntill videre. Så NÅ fant jeg ut at, oransje er da ikke særelig pent på et lite toalett. Så jeg bare malte det som var oransje jeg- til lyst og fint. 


Ryddet badet og kjøpte nye håndkler og knagger. En liten overraskelse til de kommer hjem fra ferie idag- en innflytningsgave fra lillesøster og tante:)
Håper de ble glad for det...;)
( Det ser ganske mørkt ut ennå, men det er ikke akkurat lett og ta bilder nå som det blir mørkt så fort om ettermiddagen, og på dagtid er man jo på jobb!:))

post signature

9 kommentarer:

 1. Hei.

  Å så snill du er. Skulle ønske jeg hadde en søster. Har bare to snille brødre... hehe...

  Toalettet ble kjempefint. Håper du forteller om reaksjonen til søstera di.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 2. wow så snill du e :D
  Trur storesøster kommer til å bli veldi fornøyd :D

  Ha en flott kveld!
  Å lykke til me reaksjon :)

  Klæm

  SvarSlett
 3. Jøss, du er jo ein engel du!:)
  Håper søstra di veit å sette pris på deg:))
  Ha ein fin kveld!
  Klem:)

  SvarSlett
 4. Så snill du er! For en fantastisk flott overraskelse!!! Tror nok de blir kjempeglade!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 5. Fantastisk deilig overraskelse her i hjemmet! Satt faktisk og drømte på toget om at det hadde vært godt og kommet hjem til nyvasket hus! Så kommer jeg hjem til et helt nytt rom!!!! Godt jeg har en overraskelse på gang til lillesøster også, men det er ikke helt enda! TUSEN HJERTELIG TAKK! Klem fra Storebrele

  SvarSlett
 6. Du er jo bare verdens snilleste!!!

  SvarSlett
 7. Du må jo være den snilleste søsteren i verden! Tenk så morro det er for dem å komme hjem.

  Ønsker deg en fin fredag.
  KLem klem

  SvarSlett
 8. For en snill søster! Tenk å komme hjem fra ferie og ha fått pusset opp toalettet - jeg er imponert!!! Det så veldig koselig ut så det kan ikke være tvil om at de kommer til å like det :-)

  Ønsker deg en fin helg!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 9. Så fint det ble! Og så snill du er! Skulle visst hatt ei søster skjønner jeg ;)
  God fredag!
  Klem

  SvarSlett

TAKK for at du legger igjen noen ord til meg:)

Related Posts with Thumbnails