fredag 20. august 2010

serviettbretting?

...det å brette servietter er ikke helt min greie... Derfor liker jeg serviettringer. Igår hadde jeg klubb, og måtte finne på noe lurt.jeg hadde egentlig tenkt å lage noen nye serviettringer med perler, men det får bli en annen gang, for jeg fant hverken det ene eller det andre. Derfor gjorde jeg det veldig enkelt med noen stoffremser som jeg sløyfet rundt! Jeg hadde syd nye løpere til både spisebord og stuebord, og da valgte jeg likt stoff som disse. Jeg synes det ble veldig deokrativt jeg!


Ellers ble kvelden flott, med tapas, dessert og godt selskap :)

Riktig god helg til deg og dine:)

post signature

5 kommentarer:

 1. Så fint!!! Flink du er........

  SvarSlett
 2. Det ble dekorativt, ja! Og det var jo enkelt, samtidig som det ble veldig flott. Kankje til og med jeg hadde klart det....;) Takk for tips! Og god helg!

  SvarSlett
 3. Kjempefint og dekorativt! Duken var flott og:)
  Kosleg med veninnetreff:)
  Kos deg!
  Klem:)

  SvarSlett
 4. Det ble kjempefint! Godt tips! Skal prøve å huske det til neste gang jeg skal ha folk på besøk!
  Ha ei trivelig helg!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 5. Åh, så koseleg det såg ut!
  Sånn klubb vil eg også ha! Med pynta bord og deilig mat...som ein fest kvar gong!
  Vi er ein venninne gjeng som har klubb, men vi kallar det strikking, og det er også veeeldig koseleg. Då er det handarbeid, skravling og meir enn nok godt å putte i munnen... :)

  Det tvillingbildet lenger nede her var jammen nyyydeleg! Herlege barn og flink fotograf! Har jammen fanga ei stemning der, syns eg! :)

  Takk for kommentar på bloggen min! Tomatplanten min er på ein måte berre halvvegs sjølvgjort... Den var godt i gang med produksjonen då eg kjøpte den, men det syns eg var veeeldig greitt! Lukke til med neste års kjøkkenhage! Eg skal vere heime i permisjon til våren, og gleeer meg til å pusle i hagen! (Det har eg ikkje vore i form til denne sesongen...)

  Håpar det var kjekt å treffe gamle kjente i går, og ønskar deg ein deilig søndag!
  Klem

  SvarSlett

TAKK for at du legger igjen noen ord til meg:)

Related Posts with Thumbnails